private-inactive‎ > ‎

Agenda 3.5h Ex1 is Hw and has Team Module

Start Duration Topic
9:00  15 min Welcome, Introductions & Expectations, Objectives
9:15  10 min Sites Overview
9:25  10 min Examples
9:35  5 min My First Site  
9:40  0 min 
Homework Exercise 1 - create first site
 
9:40  20 min Basic Skills   
10:00  20 min
Exercise 2 - basic skills
   
10:20  10 min Break
10:30  30 min Intermediate Skills   
11:00  25 min
Exercise 3 - intermediate skills
 
11:25  15 min Website Project Skills  
11:40  10 min Advanced Skills  
11:50  30 min Team Sites  
12:20  10 min Wrap Up - Next Steps, Review Expectations, Feedback Survey   
12:30 210 min = 3.5h Total workshop time   

Note:  Exercise 1 was assigned as preparation homework.