private-inactive‎ > ‎

agenda-3.5h-all-3-exercises

Start Duration Topic
9:00  15 min Welcome, Introductions & Expectations, Objectives
9:15  15 min Sites Overview
9:30  10 min Examples
9:40  10 min My First Site  
9:50  15 min 
Exercise - create first site
 
10:05  20 min Basic Skills   
10:25  20 min
Exercise - basic skills
   
10:45  10 min Break
10:55  30 min Intermediate Skills   
11:25  20 min
Exercise - intermediate skills
 
11:45  15 min Website Project Skills  
12:00  15 min Advanced Skills  
12:15  15 min Wrap Up - Next Steps, Review Expectations, Feedback Survey   
12:30 210 min = 3.5 h Total workshop time   

As used May 21, 2015